VCAtoets, cursus en examen-training B-VCA, VOL-VCA en verlenging van het VCA certificaat.

 

Anders dan bij veel opleidingsinstituten werkt Elearn-Academy met een heldere structuur, waarbij u telkens onderdelen afsluit. Aangezien u in deze aanpak geen bijeenkomsten bijwoont, kunt u zich in uw eigen tempo voorbereiden en studeren op die momenten die u het best passen. U maakt daarbij gebruik van speciaal voor dit doel ontwikkelde opdrachten in de online leeromgeving met actuele vraagstellingen. In de online leeromgeving treft u alle informatie aan die u nodig heeft om zich de stof geheel zelfstandig eigen te maken. U maakt opdrachten en oefent in uw eigen werkomgeving. Na het doorlopen van de verschillende toetsen en proefexamens heeft u voldoende kennis en kunt u met een gerust gevoel op examen.

 

Snel het VCA certificaat halen of verlengen.

 

Bij Elearn-Academy kunt u vrijwel direct na inschrijving beginnen met de online cursus. U ontvangt de inloggegevens via een email zodat u direct kunt starten met de cursus. U leert met behulp van interactieve leermodules. Daarnaast kunt u onbeperkt de VCA lessen en oefenexamens maken.

 

 

 

Examen-garantie

 

VCAtoets wordt geleverd met examengarantie, dat wil zeggen dat mocht u niet slagen voor uw VCA-examen u binnen 2 weken na afloop van uw examen het aankoopbedrag retour ontvangt.

 

 

 

Scholen of bedrijven.

 

Voor scholen of bedrijven hebben wij een cursist follow-up systeem met evaluatierapport. 

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, stuur een bericht via ons contactformulier.